رستوران نمونه نارون از دید مردم عزیز استان قزوین ،  بهترین رستوران قزوین محسوب می شود زیرا سرآشپز رستوران سنتی نمونه نارون یکی از بهترین سرآشپزهای استان قزوین می باشد .

دقت فراوان ، رعایت کامل بهداشت ، سلیقه بی نظیر این سرآشپز زبان زد تمامی رستوران های قزوین می باشد .

برای اطلاع از صحت حرف های وب سایت ما می توانید خود را یک وعده ناهار در رستوران نمونه قزوین مهمان کنید و از میل کردن غذ اهای ایرانی در این رستوران به دست سر اشپز بی نظیر ما لذت ببرید .

در ادامه مطلب به ویژگی های یک سر اشپز خوب اشاره می کنیم :

 

سرآشپز در یک رستوران حکم ناخدا در یک کشتی یا خلبان دریک هواپیما را دارد. چرا که بخش مهمی از کیفیت مطلوب غذا و نظم و انضباط آشپزخانه و رستوران بسته به مدیریت و توانمندی سرآشپز آن رستوران دارد.

یک سرآشپز خوب همانند بازوی راست مدیر رستوران می باشد و می تواند با توانمدی و مدیریت درست آشپزخانه بار زیادی را از روی دوش مدیر برداشته واداره رستوران را به طرز شگفت انگیزی آسان تر کند.

حال این سوال پیش می آید که چگونه یک سرآشپز خوب وحرفه ای  انتخاب کنیم؟ چه معیارهایی باید مد نظر قرارگیرد تا انتخاب مناسبی داشته باشیم؟

ویژگی های یک سرآشپز خوب:

1-اولین و مهمترین ویژگی یک سرآشپزخوب، نظم و مسئولیت پذیری است. یک سرآشپز حرفه ای همه کارهایش را دقیق و با برنامه ریزی انجام می دهد. چراکه او مدیر ورئیس آشپزخانه می باشد.

2-یک سرآشپز حرفه ای اقدام به تهیه و تدوین یک منشور اخلاقی برای پرسنل آشپزخانه و سایر افرادی که دراین بخش دخیل هستند نموده و وظایف همه افراد را به طور دقیق ومشخص تعیین می نماید.

3-یک سرآشپزحرفه ای  با داشتن رفتار حرفه ای مناسب، توانایی هدایت و مدیریت پرسنل را دارد وسطح تنش و اختلاف ودرگیری در محیط کار را به حداقل می رساند.

4- یک سرآشپز حرفه ای با ورود و خروج به موقع خود الگوی دیگران بوده و از این طریق می تواند اشراف و نظارت بر ورود و خروج بقیه پرسنل داشته باشد.

5- یک سرآشپز حرفه ای در زمینه انتخاب ماشین آلات و تجهیزات آشپزخانه صنعتی قابلیت داشته و می تواند در این زمینه به کارفرما یا مدیر مشاوره بدهد تا بهترین تجهیزات و ماشین آلات با مناسب ترین قیمت خریداری شده و از اسراف و هزینه های بی مورد خودداری گردد.

6- یک سرآشپز حرفه ای مانند یک مشاور در کنار کارفرما می باشد و با مطرح کردن مشکلات آشپزخانه و سایر پرسنل و حل کردن آنها با م وتصمیمات منطقی و به موقع، مانع ایجاد تنش بین کارکنان و کاهش استرس وفشار کاری روی مدیر می شود.

7- یک سرآشپز حرفه ای با انتخاب مواد غذایی درجه 1 و سالم و تدوین منوی غذایی مناسب یا ارتقای منوی قبلی می تواند رضایت مشتریان سابق را افزایش داده و موجب جذب مشتریان جدید و بیشتری گردد.

8- یک سرآشپز حرفه ای قدرت، خلاقیت و ابتکار عمل دارد و با منوی منحصر به فرد می تواند رضایت و استقبال بیشتری کسب نموده و جایگاه رستوران را بین سایر رقبا ارتقا بخشد.

9- یک سرآشپز حرفه ای به نظافت اهمیت زیادی می دهد و مانع از هدررفت مواد غذایی و عدم رعایت بهداشت توسط پرسنل می گردد.

10- یک سرآشپز حرفه ای در انتخاب و گزینش کارکنان و دستیاران آشپزی به درستی تصمیم می گیرد و قابلیت تشخیص و استخدام افراد مناسب و حرفه ای را دارد.

11- یک سرآشپز حرفه ای با رفتار، منش و اصول منحصر به فرد و کارایی وخرد، مدیریت و کنترل آشپزخانه را به دست دارد، به طوری که افراد زیردست با رعایت احترام و با علاقه وظایف خودشان را به بهترین نحو انجام میدهند و فضای صمیمی توام با احترام جریان دارد.

اینها تنها بخشی از قابلیت ها وتوانایی های یک سرآشپز حرفه ای می باشد که به صورت اجمالی وخلاصه ذکر گردید. رستوران گردشگری نمونه نارون قزوین تجهیز با سالها تجربه در زمینه آشنایی و شناخت سرآشپزهای مجرب و حرفه ای می تواند در انتخاب اصلح این رکن اساسی آشپزخانه راهگشا بوده و به شما در انتخاب مناسب ترین فرد ممکن کمک نماید.

 

ویژگی های یک سرآشپز خوب

یک ,سرآشپز ,ای ,حرفه ,رستوران ,آشپزخانه ,یک سرآشپز ,حرفه ای ,سرآشپز حرفه ,می باشد ,می تواند

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آزاد وبلاگ النا جان دانلود فیلم و موزیک رایگان معرفی برترین های جهان تا خدا هست غمی نیست... یادداشت های من پایش وضعیت تجهیزات دوار !احساس_پارستزی # نرم افزار حسابداری سایت تخصصی انشا